www.lotusblomst.no

Klikk her for å redigere undertittel

Fotterapi

Wenche er offentlig godkjent fotterapeut og jobber i Velværesenteret på Lilleeng Helsepark.

Timebestilling og info til tlf 92644173                               

Fotterapi;
  • Diabetesrelaterte fotproblemer
  • Callositeter/hard og sprukken hud
  • Inngrodd negl
  • Tykk negl
  • Torner
  • Fotmassasje
  • Veiledning i riktig skotøyAromaterapi

Aromaterapi er anvendelsen av aromatiske planteoljer eller såkalte eteriske oljer, med henblikk på å skape fysisk, mental og emosjonell balanse; og ikke minst velbefinnende. Duftene som avgis av plantene kommer fra potente, flyktige essenser som finnes i små hulrom i plantene. De innehar kraftfulle egenskaper som blir anvendt i aromaterapien for å styrke vitalitet og helse, blant annet ved å forsterke kroppens selvhelbredende krefter.

Aromaterapi er en behagelig massasje på hele kroppen, der de eteriske oljene blir tatt opp i blodstrømmen og gir fullstendig avslapping og velvære.

En behandling varer ca. 1,5 time og koster kr. 975,-


 HEALING/SAMTALE 
 
Mennesker har, i tillegg til sin fysiske kropp, en energikropp, kalt aura, som omgir og gjennomtrenger kroppen.
Auraen er lik som kroppen nært knyttet til vårt tanke og følelsesliv, til vår bevissthet. Auraen er ett nettverk av energibaner hvor vi blant annet tar inn vital livskraft til hver eneste celle i kroppen. Når energien sirkulerer fritt fungerer kroppen optimalt. Låser energien seg eller kommer i ubalanse, kan kroppslige tilstander fremtre.
 
Som healing - terapeuter kan vi se eller føle disse blokkeringer i energibanene. Det en healer gjør, er å hjelpe klienten til å åpne opp i energibanene slik at kroppen kan ha mulighet til å helbrede seg selv. Det gjøres ved at vi enten jobber i auraen eller direkte på den fysiske kroppen.
 
Healing virker på hele mennesket. I tillegg til kroppslig bedring ser vi også at klienten får indre ro, bedre søvn, mer energi, livsvilje og mer kontakt med følelser.
 
Healing kr. 700,- (5 kvarter)
 
Healing kan også kombineres med noe frigjørende åndedrett/rebirthing
 

Kranio Sacral terapi

er påvirkning av hjernepulsen slik at denne får en jevn rytme. Hjernepulsen går fra hodet og nedover langs ryggen ned til halebeinet, i en hinne som omslutter ryggraden. Innenfor her går en væske i en mer eller mindre jevn puls.
 
Forskning viser at ubalanse ved ujevn puls gir ubehag som migrene og hodepine, kjevesmerter og sammenbitte tenner. Normal rytme har innflytelse på kroppens funksjoner som nervene, skjelett, blodomløp, åndedrett, kjertelsystem og lymfesystemet. Gode resultater er også oppnådd ved hyperaktivitet, fødselsskader, bihuleproblemer, nakkeslengskader, skader forårsaket av slag - og fallulykker.
 
I tillegg er den effektiv mot akutte og kroniske betennelser da dette kan være årsak til at rytmen kommer  i ubalanse.
 
Behandlingen er lett berøring  av hodet, ryggsøyle og føtter som etter hvert påvirker pulsen positivt. Dette er en effektiv, avslappende og ufarlig behandlingsform. Vi bruker ca. en time pr. behandling, og etter en 8 - 10 behandlinger er det lurt med en pause hvis det har vært en bedring.
 
Pris. kr. 600,-

Janne Dale

Rebirthing/frigjørende pust

er en behandlingsform der vi puster oss gjennom blokkeringer i kroppen. Vi puster mer enn vi til vanlig gjør, dyp pust som etter en stund gjør at følelsene våre, blokkeringene begynner røre på seg.
 
Vi benytter rebirthing som en måte å realisere oss selv på. Vi erfarer at klienten opplever en annen livskvalitet og at helsetilstanden bedrer seg når de puster dypt. Smerter og spenninger i kroppen avtar også, så sant vi klarer å opprettholde et dypt åndedrett.
 
Rebirthing er en oppdagelsesreise innover i deg selv som du knapt tror er mulig.
 
Tanker og følelser er energi. Hvordan du bruker din energi er hvordan du bruker dine tanker og følelser. Tilbakeholdt energi er tilbakeholdt tanker og følelser. Å holde tilbake krever utrolig mye energi. Tilbakeholdt energi manifesterer seg som fysiske og psykiske plager/sykdom.
 
Tanker + energi manifesterer seg i det fysiske univers, derfor er det viktig å bli bevisst på hvordan du tenker. Det er du som velger hvordan du vil bruke din energi. Det er du som velger hvordan du vil bruke dine tanker og følelser.
 
I behandling kombinerer vi ofte healing og rebirthing. Mens vi healer, ber vi ofte klienten om å puste dypt. Dette for at klienten blir mer aktiv i behandlingen, og vi får større utbytte av timen.
 
En rebirthing behandling koster kr. 1300.- og vi beregner da 2 - 3 timer.
 
For de som ønsker lunsj etter en behandling, er det mulighet for det også, med et tillegg på kr. 100,-